in Ymse

2015, her kjem eg

Godt nyttår!

Jadå, det er 19. januar. Litt seint å ynskja godt nyttår, men skitt au. Eg har eigentleg ingenting å blogga om enno i år, men tenkte eg kunne prata litt om det som kjem. Det vert nok mest om frukt og gard og slikt, så eg får gjera mitt beste for å snika inn litt teikneseriestoff her og der. I alle fall:

Kva skjer på Hjeltnes? Eg går, som de sikkert har fått med deko, på gartnar deltid ved Hjeltnes Gartnarskule i Ulvik. Der samlast me til tre intense dagar per månad, med sjølvstudium heime mellom kvar samling. I år skal me ha eit fag som heiter «prosjekt til fordjuping», og eg har valt temaet poding. Viss du synst sånt er spennande, følg med!

DSC_2868

Ugras

Kva skjer på garden? Det som skal skje no utover våren er at me byrjer med skjering, og så har me (=eg og pappen) bestilt ein haug grunnstammer for å poda nye plomme- og epletre. Kanskje me går heilt kreisi og prøver ut ein NY eplesort. Det er i Hardanger det skjer.

DSC_2756

[set inn poetisk skildring av epletre i vinterskrud her]

Kva skjer med teikneseriane? Eg reknar med å setja i gang med nye Revelandstriper ganske snart. Ellers er det same tralten, Megafon og Norsk Barneblad. Og så har eg ein litt sporadisk dialog med eit lite forlag om kanskje å få til eit album til hausten. Me får sjå.

356_Hvitt og rentKva skjer elles? Tja, om ikkje det eg har nevnt over er nok, så held eg framleis på med Facebooksida til fruktlageret, og så skal eg jobba med ein biletbank, gjera litt illustrasjonsarbeid – og til og med halda eit foredrag. Og så fekk me årskort i Mikkelparken til jul, så eg vert vel å finna der innimellom og. Haha.

DSC_2836

Apropos absolutt ingenting

Medan de ventar spent på første ordentlege blogginnlegg kan de sjå denne kjekke lille videoen om å ta vare på gamle eplesortar. Sjåast!

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare

Write a Comment

Comment